Over Thanya Thai Massage

Ladie Only

Bij Thanya Thai Massage weten we dat je lichaam en geest verzorging nodig heeft, We creëren een oase waar je je kunt ontspannen, op adem kunt komen en kunt opladen. We hebben diverse massages die we  aan jouw wensen kunnen aanpassen.

De Masseuse

Onze gediplomeerde masseuse en eigenares heet Thanyasisi Chaikanha, zij heeft haar opleiding genoten in Bangkok Thailand, en heeft in Nederland 2 jaar werk ervaring opgedaan bij diverse massage salons in Noord-Brabant.

Kamer van Koophandel

            Achtergrond informatie Thaise Massage                           

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran (Thai: นวดแผนโบราณ, "antieke massage stijl"), is een van 's werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie.  Thaise massage wordt nu overal in Thailand beoefend, op massagescholen, in ziekenhuizen, in hotels, op het strand.   Er zijn twee stromingen in de Thaise massage: de noordelijke variant, Nuad Bo-Rarn, en de zuidelijke variant, ook wel Bangkokstijl genoemd. Deze laatste is statischer en wordt veelal als pijnlijker ervaren. Beïnvloed door de Chinese en Indiase massage en yoga, is dit een vrij stevige massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen masseert en rek- en strekbewerkingen uitvoert. De bewegingen lijken vaak sterk op de asana's van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de